contact nieuwsbrief
Over Golfstarters
Wij verzamelen hier al het golfnieuws en informatie voor de beginnende golfer.
Volg ons op social mediaHOME
 
ARTIKELEN
 
GOLF ABC
 
UITLEG
 
HET GVB
 
NIEUWSBRIEF
 
OVER GOLFSTARTERS.NL
Golf is inmiddels al enkele jaren niet meer alleen voor de elite. De sport is ook voor de gewone burger een betaalbare sport en daardoor wordt het ook een steeds populairdere sport. Op internet zie je dit dan ook snel terug, er wordt veel geadverteerd voor golfartikelen, lessen en het behalen van het golfvaardigheidsbewijs (GVB). Daarnaast is er een steeds grotere vraag naar nieuwsberichten over golf.

Het aanbod groeit dan ook met de dag en mocht u het golfnieuws willen volgen dan zijn er inmiddels vele websites beschikbaar. Wie plaatst voor mij het meest interessante golfnieuws? Dat is een vraag die u zichzelf zou moeten stellen.

Vanwege deze vraag zijn wij golfstarters.nl gestart. Wij verzamelen al het golfnieuws van zowel de grote Nederlandse websites als engelstalige websites. Daarnaast bieden wij de optie om u dagelijks op het gewenste tijdstip een mail te sturen met de laatste nieuwsberichten op het gebied van golf. Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Naast het golfnieuws plaatsen wij artikelen die u op weg kunnen helpen met het spel golf. In het onderdeel Golf ABC staat een uitleg van alle termen die worden gehanteerd. Bij Uitleg staat aangegeven hoe een handicap wordt bepaald en hoe u deze kunt berekenen. Wij besteden verder aandacht aan het uitrekenen van de Stableford, geven een samenvatting van de golfregels en geven aan welke wedstrijd vormen er zijn.

Om op een golfbaan te spelen heeft u vaak een GVB nodig. Daarom hebben we een apart onderdeel binnen de website waar we hier aandacht aan besteden.

We hopen dat al uw vragen hier worden beantwoord, indien u nog vragen heeft of opmerkingen dan kunt u hier contact met ons opnemen. Mocht u op onze website golfnieuws missen, laat het dan ook weten en dan kunnen wij er voor zorgen dat ook deze geplaatst gaat worden.

JUMBO GOLFWERELD


NIEUWSBRIEF
Nieuwsbrief

Mis geen enkel golf nieuwtje meer.

Schrijf u nu in in voor onze dagelijkse golf nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws!


Mijn e-mailadres is:
 
HET WEER

weeronline.nl Altijd jouw weer

GOLFREIZEN


TWITTER #GOLF
Leadingcourses.com
Schrijf u in voor de dagelijkse nieuwsbrief
Elke dag de laatste headlines per mail
Mijn e-mailadres is:ServiceVoorwaarden en meerGolfstarters Social
 
Over onsPrivacy StatementFacebook
ContactGolflinksTwitter
NieuwsbriefGoogle+


© 2015 Golfstarters.nl. All rights reserved